6 maanden garantie Persoonlijk advies Complete camper historie
Angelier Campers

Winnie en Henk

Angelier Campers is een kleinschalig bedrijf met aandacht voor de klant.
Toen wij onze bus eind december 2022 gingen bekijken, merkten we dat gelijk. Veel persoonlijke aandacht zonder opdringerig te worden. We hadden gelijk een goed gevoel en diezelfde middag besloten we de bus te kopen. John Angelier maakte de aankoopnota op met als bijlage de reparaties en veranderingen die nog moesten worden aangebracht. Heel overzichtelijk. Toen we de bus gingen ophalen (260123) bleek dat alles conform onze wensen keurig was geregeld. De rekening van de grote beurt was bij de aankoopnota gevoegd. Heel transparant. Berry had de bus verder tiptop in orde gemaakt met extra wandcontactdozen, een omvormer, een nieuwe hordeur enz. Klasse.
Ook aan de buitenkant zag ie er uit om door een ringetje te halen. Vervolgens nam Berry alle tijd om ons de nodige uitleg te geven. Aan alles merk je dat hij al heel lang in het vak zit en een schat aan ervaring heeft met caravans en campers. Bij John op kantoor de laatste “papieren” geregeld. We vertrokken met twee lekkere flessen wijn, en een prachtige camper richting Groningen.
Wij kunnen Angelier Campers van harte aanbevelen en hebben er alle vertrouwen in dat we jaren plezier met onze camper gaan beleven.