6 maanden garantie Persoonlijk advies Complete camper historie
Angelier Campers

Service

Angelier Onderhoud denkt graag met u mee, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven, en u wellicht van dienst kunnen zijn.

Haal en breng service

Lukt het u niet om zelf uw voertuig bij ons af te leveren of op te halen. In overleg halen wij uw voertuig bij u thuis, stalling of camping voor u op en leveren deze na onderhoud weer af.


Ophalen buiten openingstijden

Redt u het niet om voor sluitingstijd uw voertuig op te halen, proberen wij in overleg met u naar een passende oplossing te zoeken. Wij vragen u dit vroegtijdig aan te geven.

Aankoopkeuring

Staat u op het punt een caravan of camper particulier aan te schaffen Angelier Onderhoud verzorgt voor u de aankoopkeuring. Wij controleren uw voertuig onder andere op carroserrie, banden, apparatuur en de algemene staat, daarnaast wordt er een vochtmeting uitgevoerd. Na de keuring krijgt u een uitgebreide uitleg over de staat van het voertuig.

Schadeherstel

Angelier Onderhoud is in staat om alle mogelijke schades aan uw voertuig te repareren, zowel interieur-, aanrijdings-, vocht- en dakschade.

    Maak een afspraak