6 maanden garantie Persoonlijk advies Complete camper historie
Angelier Campers

Gerard de Jong

Na lang zoeken naar een Carthago (ook in het buitenland)kwam ik mijn model tegen bij Angelier campers. Ik werd hartelijk ontvangen en heb gelijk een proefrit gemaakt. Het persoonlijke contact met John en Berry sprak mij erg aan. Er werd alle tijd voor mij vrijgemaakt om mijn vragen te beantwoorden.
De koop werd gesloten en alle afspraken werden keurig vastgelegd. Extra opties werden keurig gemonteerd.
Bijzonder was dat John nog extra zekerheid heeft gegeven door de distributieriem alvast te laten vervangen en nog wat nieuwe banden op de camper heeft gezet.Hier werd niets voor doorberekend.
De camper onlangs opgehaald en bij aflevering werd ruimschoots de tijd genomen om alles uit te leggen.
Ik kan dit bedrijf zeker bij een ieder aanraden.
John en Berry bij deze bedankt.
Ik kom nog wel weer een keertje langs.