6 maanden garantie Persoonlijk advies Complete camper historie
Angelier Campers

Aron en Manja Kroon

We zijn ons caravan-avontuur begonnen in een oud beestje, eerst kijken of het bevalt. Na een jaartje of 3 wisten we het zeker, hier gaan we mee door. Dus op zoek naar een wat nieuwere caravan met wat minder kilometers en wat meer luxe.

Na veel zoeken op Marktplaats en soms net misgrijpen kwamen we via een advertentie bij Angelier Campers terecht. Zij hadden een relatief jonge Beyerland voor een scherpe prijs. Direct bellen dus. Dat was geen overbodige luxe, want vlak na ons belden er meer belangstellenden. Maar wij waren de eerste en John hield hem voor ons vast. Chapeau, want je hoort toch vaak anders.

’s Avonds wezen kijken en we waren direct verkocht. Alles klopte en het voelde direct goed. Het enige defecte onderdeeltje was al door ze besteld en werd gratis vervangen. Daarnaast werd ook nog even onderhoudsbeurt op kosten van de zaak gedaan, gewoon voor de zekerheid.

Die zaterdag hebben we de caravan opgehaald en kregen we van Berry een zeer uitgebreide uitleg en demonstratie van alles. We mochten pas weg als we echt geen vragen meer hadden. De aandacht en klantvriendelijk van John en Berry was top.

Ondanks de afstand denk ik dat we hier ook blijven terugkomen voor het onderhoud. Wij zijn gewoon zeer tevreden!